PROFILEN

Borch Textile Group – Nordens førende

Borch Textile Group A/S er en familieejet virksomhed, der siden 1948 har udviklet, syet og solgt et bredt sortiment af specialtekstiler til alle de mest hygiejnekrævende brancher. Tøj og fladvarer, der tåler dagligt slid og vask, og som lever op til brugernes helt naturlige krav til funktionalitet og design. Det ligger os stærkt på sinde at yde vores kunder bedst mulig kvalitet, service og pris. Endelig hænger vi os gevaldigt i det med forsyningssikkerheden. Og netop ved at samle alle kræfter i ét selskab kan Borch Textile Group også i fremtiden tage teten som en af markedets førende totalleverandør.

VISIONEN

Vi vil være Nordens førende leverandør af tekstiler til regioner, kommuner, vaskerier og andre professionelle brugere.

Vi udvikler og sælger arbejdsbeklædning, der tilfredsstiller kundernes behov og giver brugeren en optimal oplevelse af kvalitet, fleksibilitet og innovation.

Vi skal aktivt reducere vores klimapåvirkning og vi arbejde målrettet mod en bedre cirkulær økonomi. Ligesom vi vil øge bevidstheden om forbrugeradfærd blandt slutbrugerne.

Vi skal være på forkant i markedet og løbende drive udviklingen af bæredygtige tekstil produkter til gavn for både brugerne og vores planet.

STRUKTUREN

Vores organisationsdiagram

HISTORIEN

Borch Textile Group – en komplet vifte af tekstilprodukter

Mere end 50 års erfaring med en komplet vifte af tekstilprodukter effektivt samlet på ét sted. Det var målet, og resultatet, da vi lagde de velrenommerede tekstilvirksomheder Kay Borch A/S, Kabotex ApS og Scanco-Textil ApS sammen i Borch Textile Group A/S. Det nye selskab er stadig helt og holdent familieejet, og vi holder stædigt fast ved vores mangeårige, tætte og professionelle forbindelser til både kunder og leverandører. Og så kigger vi langt ud i fremtiden. Fra vores hovedkontor i Slagelse kan vi til hver en tid lægge produktionen, hvor der er ledig kapacitet – enten på vores egen systue i Polen, eller på en række kvalificerede fabrikker i Østeuropa og Fjernøsten. Det betyder sikkerhed for, at vi altid leverer som aftalt. For her hos Borch Textile Group A/S sætter vi god gammeldags ære i at indfri alle de krav, som vor tids indkøbere, brugere og vaskerier selvfølgelig stiller til os.