PROFIL

Om Borch Textile Group

Borch Textile Group A/S er en familieejet virksomhed, der har været aktiv siden 1948 med specialisering i udvikling, produktion og salg af et omfattende udvalg af beklædningsprodukter til sundhedssektoren, plejeindustrien, industrien og restaurantionsbranchen. Vores sortiment omfatter beklædning, der er skabt til at kunne tåle industrielle vaske samt opfylde brugernes naturlige behov for funktionalitet, komfort og stilfuldt design.

Vi prioriterer at levere høj kvalitet, god service, pålidelig levering og konkurrencedygtige priser for at imødekomme vores kunders behov. Ved at samle alle vores ressourcer i ét selskab stræber Borch Textile Group også fremad mod at forblive en førende totalleverandør på markederne.

VISION

Vi vil være Nordens førende leverandør af tekstiler til regioner, kommuner, vaskerier og andre professionelle brugere.

Vi udvikler og sælger arbejdsbeklædning, der tilfredsstiller kundernes behov og giver brugeren en optimal oplevelse af kvalitet, fleksibilitet og innovation.

Vi skal aktivt reducere vores klimapåvirkning, og vi arbejder målrettet mod en bedre cirkulær økonomi. Ligesom vi vil øge bevidstheden om forbrugeradfærd blandt slutbrugerne.

Vi skal være på forkant i markedet og løbende drive udviklingen af bæredygtige tekstil produkter til gavn for både brugerne og vores planet.

STRUKTUREN

Vores organisationsdiagram

HISTORIEN

Borch Textile Group A/S

Mere end 50 års erfaring med en komplet vifte af tekstilprodukter effektivt samlet på ét sted. Det var målet og resultatet, da de velrenommerede tekstilvirksomheder Kay Borch A/S, Kabotex ApS og Scanco-Textil ApS blev lagt sammen til Borch Textile Group A/S.

Borch Textile Group A/S er stadig 100 procent familieejet og værner om vores langvarige, tætte og professionelle forbindelser til både kunder og leverandører – både nu og i fremtiden. Borch Textile Group ejes af direktør Ulrich Mosegaard.

I dag fra vores hovedkontor i Slagelse kan vi til hver en tid lægge produktioner – enten på vores egen systue i Polen eller på en række kvalificerede produktionssteder i Østeuropa og Fjernøsten.