Ring til os

+45 5852 4550

Skriv til os

info@borchtextile.dk

Find os

Strudsbergsvej 4
4200 Slagelse

Karriere

Se ledige stillinger

TEAM

Mød vores ledelse

Ulrich Mosegaard

Ulrich Mosegaard

CEO

Kim Bach

Kim Bach

CFO

Lene Husum

Lene Husum

COO

Christian Lidborg

Christian Lidborg

CSO

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger

Vi har løbende brug for nye medarbejdere og du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på info@borchtextile.dk

UDTALELSER

Livet som medarbejder

“Som produktionsplanlægger ved Borch Textile Group A/S har man en bred kontaktflade. Der er plads til den uformelle tone, som vi har blandt kollegerne i dagligdagen og til den formelle tone, når vi taler med leverandører fra hele verden.

Hver dag byder på nye udfordringer, nye løsninger og godt samarbejde på tværs af organisationen hos Borch Textile Group A/S.”

Camilla, produktionsplanlægger hos Borch Textile Group A/S

“Jeg har ansvaret for salget i Sverige for vores Health område. Det er et spændende arbejde, hvor jeg har kontakt til mange interessante mennesker – både vores kunder, men også alle mine engagerede kollegaer i Sverige og Danmark.

Hverdagen er ikke ens og jeg trives godt med en masse bolde i luften og at sikre, at vores kunder får deres tøj til tiden.”

Carina, salgsansvarlig hos Almedahls

“Mit ansvar er salget af Care-produkterne i Danmark og Tyskland. På vores kontor i Aalborg er vi et lille team på tre personer, som passer vores kunder. Vi udvikler og designer ofte nyt tøj efter vores kunders ønsker.

Det skaber en spændende og nuanceret hverdag, hvor jeg er med til at skabe tøj andre bliver glade for. Selv om vi fremstiller vores tøj globalt, går jeg op i, at jeg arbejder lokalt med nærhed til mine kunder.”

Connie, salgsansvarlig hos Jyden Workwear