CLEANLINE

Om vores CLEANline

Borch Textile Groups renrumsbeklædning er produceret ud fra tekstiler med forskellige tekniske egenskaber som filtreringseffektiv og modstandsdygtighed overfor slid, er komfortabel for brugeren i forhold til åndbarhed for dermed at opnå den bedste brugervenlighed.

Borch Textile Group lægger stor vægt på at kunne formidle vores specialviden omkring renrumsbeklædning, så vores kunder altid føler, at de får den bedste viden og service.

For yderligere information om vores renrumsbeklædning står vores specialister altid til rådighed for den bedste rådgivning.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Renrumsbeklædning

Undertøj

Tillægsbeklædning til renrumsbeklædning

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber, og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores meget omfattende produktprogram kræver af os, at vi arbejder tæt sammen med alle vores leverandører i Europa og Fjernøsten. Vi kontrollerer målrettet og konsekvent kvaliteten på alle færdigvarer, og så holder vi løbende
liv i en kritisk dialog om en acceptabel miljøpolitik.