CLEANLINE

Om vores CLEANline

Borch Textile Groups renrumsbeklædning er produceret ud fra tekstiler med forskellige tekniske egenskaber som filtreringseffektiv og modstandsdygtighed overfor slid, er komfortabel for brugeren i forhold til åndbarhed for dermed at opnå den bedste brugervenlighed.

Borch Textile Group lægger stor vægt på at kunne formidle vores specialviden omkring renrumsbeklædning, så vores kunder altid føler, at de får den bedste viden og service.

For yderligere information om vores renrumsbeklædning står vores specialister altid til rådighed for den bedste rådgivning.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Renrumsbeklædning

Undertøj

Tillæg til renrumsbeklædning

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber, og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores organisation er dedikeret til at opnå og opretholde høje standarder inden for miljø og kvalitetsstyring. Vi har implementeret systemer i form af ISO14001 og ISO9001 for at opnå disse mål.

Miljøstyring efter ISO14001: Vi forpligter os til i denne standard at forbedre vores miljøpræstation og reducere vores miljøpåvirkning. Gennem implementering ISO14001 har vi implementeret værktøjer for at identificere, styre og overvåge miljøaspekter og påvirkningerne. Vi forpligter os til at overholde gældende miljølove og forskrifter, og vi arbejder aktivt med at fremme miljøbevidstheden.

Kvalitetsstyring efter ISO9001: Vi leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder. Gennem implementeringen af ISO9001 har vi etableret vores kvalitetsstyrings-systemer, som sikrer, at vores produkter opfylder vores kunders forventninger.