CARELINE

Om vores CAREline

CAREline er en totalkollektion af funktionel beklædning til alle grupper af personale på plejehjem, institutioner og i hjemmeplejen. CAREline dækker også hele spektret af fladvarer såsom sengetøj og frottévarer.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Personalebeklædning

T-shirts, polotrøjer, skjorter, strømper
og meget andet

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber, men som også har fokus på produktets levetid. Produktets levetid har stor betydning for hele dialogen omkring bæredygtighed, og målene for den grønne omstilling for 2030.

Miljø og kvalitetssikring

Vores organisation er dedikeret til at opnå og opretholde høje standarder inden for miljø og kvalitetsstyring. Vi har implementeret systemer i form af ISO14001 og ISO9001 for at opnå disse mål.

Miljøstyring efter ISO14001: Vi forpligter os til i denne standard at forbedre vores miljøpræstation og reducere vores miljøpåvirkning. Gennem implementering ISO14001 har vi implementeret værktøjer for at identificere, styre og overvåge miljøaspekter og påvirkningerne. Vi forpligter os til at overholde gældende miljølove og forskrifter, og vi arbejder aktivt med at fremme miljøbevidstheden.

Kvalitetsstyring efter ISO9001: Vi leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder. Gennem implementeringen af ISO9001 har vi etableret vores kvalitetsstyrings-systemer, som sikrer, at vores produkter opfylder vores kunders forventninger.