HOSTLINE

Om vores HOSTline

Det er HOSTline, som giver hotel- og restaurationspersonalet deres professionelle look, mens de tykke frottévarer luner og hygger om gæsterne på værelser og badeværelser. Alle produkter kan leveres med firmanavnet vævet ind i produktet.
Fra udlejningsvaskerierne kender vi kravene til vedligeholdelse, så sammen med producenter i Europa og Fjernøsten har vi udviklet et bredt sortiment, der matcher enhver standard helt op til fagets femstjernede Feinschmeckere.

Borch Textile Group producerer ligeledes arbejdsbeklædning, der efterlever HACCP og ISO 10524.

 

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Kokkebeklædning

Sengetøj og lagner

Frotté-produkter

Badekåber

Duge og servietter

Viskestykker og karklude

T-shirts, polotrøjer og skjorter

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber, og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores organisation er dedikeret til at opnå og opretholde høje standarder inden for miljø og kvalitetsstyring. Vi har implementeret systemer i form af ISO14001 og ISO9001 for at opnå disse mål.

Miljøstyring efter ISO14001: Vi forpligter os til i denne standard at forbedre vores miljøpræstation og reducere vores miljøpåvirkning. Gennem implementering ISO14001 har vi implementeret værktøjer for at identificere, styre og overvåge miljøaspekter og påvirkningerne. Vi forpligter os til at overholde gældende miljølove og forskrifter, og vi arbejder aktivt med at fremme miljøbevidstheden.

Kvalitetsstyring efter ISO9001: Vi leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder. Gennem implementeringen af ISO9001 har vi etableret vores kvalitetsstyrings-systemer, som sikrer, at vores produkter opfylder vores kunders forventninger.