HEALTHLINE

Om vores HEALTHline

HEALTHline er en totalkollektion af funktionelt beklædning til alle grupper af personale og patienter i de nordiske sundhedsvæsener. HEALTHline dækker ligeledes produkter til sengemiljø og afdækning.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Personalebeklædning

Operationsbeklædning

Patientbeklædning

Produkter til sengemiljø – herunder lagner, puder og dyner

T-shirts, polotrøjer, skjorter og strømper

Fladvarer – herunder håndklæder, viskestykker og ambulancetæpper

BORCHS SPECIALOMRÅDE

Operationstøj

Operationsbeklædning referer normalt til den beklædning som sundhedspersonalet bærer under kirurgiske proceducerer og på operationsstuer. Denne beklædning er designet til at opretholde et sterilt miljø og beskytte både patienten og personalet mod infektioner.

Borch Textile Group har gennem mange års erfaring og samarbejde med kunder, leverandører og danske og europæiske standardiseringsgrupper opnået et stærkt og solidt kendskab til, hvad der kræves for at kunne sælge operationsbeklædning i dag.

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores meget omfattende produktprogram kræver af os, at vi arbejder tæt sammen med alle vores leverandører i Europa og Fjernøsten. Vi kontrollerer målrettet og konsekvent kvaliteten på alle færdigvarer, og så holder vi løbende
liv i en kritisk dialog om en acceptabel miljøpolitik.