HEALTHLINE

Om vores HEALTHline

HEALTHline er en totalkollektion af funktionelt beklædning til alle grupper af personale og patienter i de nordiske sundhedsvæsener. HEALTHline dækker ligeledes produkter til sengemiljø og afdækning.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Personalebeklædning

Operationsbeklædning

Patientbeklædning

Produkter til sengemiljø – herunder lagner, puder og dyner

T-shirts, polotrøjer, skjorter og strømper

Fladvarer – herunder håndklæder, viskestykker og ambulancetæpper

BORCHS SPECIALOMRÅDE

Operationstøj

Operationsbeklædning referer normalt til den beklædning som sundhedspersonalet bærer under kirurgiske proceducerer og på operationsstuer. Denne beklædning er designet til at opretholde et sterilt miljø og beskytte både patienten og personalet mod infektioner.

Borch Textile Group har gennem mange års erfaring og samarbejde med kunder, leverandører og danske og europæiske standardiseringsgrupper opnået et stærkt og solidt kendskab til, hvad der kræves for at kunne sælge operationsbeklædning i dag.

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores organisation er dedikeret til at opnå og opretholde høje standarder inden for miljø og kvalitetsstyring. Vi har implementeret systemer i form af ISO14001 og ISO9001 for at opnå disse mål.

Miljøstyring efter ISO14001: Vi forpligter os til i denne standard at forbedre vores miljøpræstation og reducere vores miljøpåvirkning. Gennem implementering ISO14001 har vi implementeret værktøjer for at identificere, styre og overvåge miljøaspekter og påvirkningerne. Vi forpligter os til at overholde gældende miljølove og forskrifter, og vi arbejder aktivt med at fremme miljøbevidstheden.

Kvalitetsstyring efter ISO9001: Vi leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder. Gennem implementeringen af ISO9001 har vi etableret vores kvalitetsstyrings-systemer, som sikrer, at vores produkter opfylder vores kunders forventninger.