HEALTHLINE

Om vores HEALTHline

HEALTHline er en totalkollektion af funktionelt beklædning til alle grupper af personale og patienter på hospitaler. HEALTHline dækker hele spektret af hospitalsbeklædning, såsom sengetøj, kitler og afdækning til operationsstuen.

PRODUKTER

Kvalitetsprodukter hele vejen rundt

Hvid personalebeklædning

Sengetøj, lagner og stiklagner

OP-kitler og afdækning

Farvet personalebeklædning
og OP-buksedragter

T-shirts, polotrøjer, skjorter, strømper
og meget andet

Patientbeklædning

SPECIALSERIE

TEXguard

TEXguard sortimentet til operationsstuen er resultatet af ti års know-how gennem samarbejde med kunder og leverandører samt erfaringer høstet i danske og europæiske standardiseringsgrupper som f.eks. CEN/TC205/WG14.

Det betyder, at vores komplette serie af buksedragter, OP-kitler og patientafdækning overholder fremtidige grænseværdier for både standard og high-risk barriere, som vil blive defineret i prEN13795 standard serien.

Det rigtige produkt

Vi stræber efter at levere det helt rigtige produkt, der både opfylder ønsker og krav til brugsegenskaber, og som giver problemfri vedligeholdelse gennem så lang en levetid som muligt. Derfor involverer vi os dybt i alle de faser, produkterne gennemlever ude på arbejdspladserne, og i vaskerierne.

Miljø og kvalitetssikring

Vores meget omfattende produktprogram kræver af os, at vi arbejder tæt sammen med alle vores leverandører i Europa og Fjernøsten. Vi kontrollerer målrettet og konsekvent kvaliteten på alle færdigvarer, og så holder vi løbende
liv i en kritisk dialog om en acceptabel miljøpolitik.